Planning

Caro Canou's

Amerikaanse haarloze terrier

Planning:


We denken reeds na over een 2e nestje met Diva. Ze heeft ons in 2017 maar liefst 7 prachtige pups gegeven, die allemaal super mooi uitgroeien, dus kijken we heel erg uit naar haar volgende pups.

De keuze als papa viel op Harley (broer van Ea), een combi waar we al enkele jaren naar uitkijken. We hebben een 2e reu in gedachten moest deze combi niet werken. .

Dit wordt helaas nog even spannend wachten, want dit nestje wordt ten vroegste zomer 2020 gepland.

Eerst mag Diva nog even genieten van haar dochter Lisa.


Momenteel nemen we geen nieuwe gezinnen aan op de wachtlijst, het is wel mogeijk om gecontacteerd te kunnen worden moesten er pups beschikbaar zijn alsook om eens vrijblijvend kennis te maken met ons en onze honden. 


Voor 2020-2021 plannen we een tweede nestje met Ea of een eerste nestje met Lisa. We gaan nog even kijken wat de tijd brengt om te zien met welke dame we een nestje plannen. De papa van dit nestje zal normaal Eros zijn, een wit choco reu die in Nederland woont. Hier zie je Diva en Harley, hopelijk de ouders van ons G-litter. We zijn super benieuwd naar deze combinatie en hopen mooie middelgrote pups te mogen verwelkomen. Heb je vragen over deze combi? Of interesse om op de wachtlijst te komen? Contacteer ons dan zeker! 

cardyhoogmartens@gmail.com


Eerste keuze reu gereserveerd

Tweede keuze reu gereserveerd

Eerste keuze teef on breeders hold

Vierde keuze gereserveerd. 

Toekomstige planning:


Ea x Eros - Breeders hold gereserveerd

Lisa x Eros

Diva x Milow - Breeders hold gereserveerd

Als alles goed gaat, plannen we begin 2021 of zomer 2021 een nest met Ea en Eros. 

Als u interesse hebt in een kleine tot middelgrote AHT, mag u altijd contact opnemen met ons voor meer info. 

Van deze combinatie verwachten we gevlekte pups, wellicht in lichtere kleuren. 


Stamboom Ea x Eros


Breeders hold gereserveerd. 


Dit wordt Ea haar 2e en laatste nestje. 

Eind 2021 of begin 2022 plannen we een nestje met Lisa en Eros, Lisa is onze 'derde' generatie dus we kijken alvast met trots uit wat ze ons gaat geven. Dit nestje zal normaal enkel solid pups geven, wellicht in de kleuren zwart, blauw en misschien rood of abrikoos. Dit zullen middelgrote pups worden. 


Stamboom Lisa x Eros