Planning

Caro Canou's

Amerikaanse haarloze terrier

Planning:


Zomer 2020 plannen we een nestje met Diva. 

Als reu hebben we gekozen voor Milow uit Nederland. Het is nog mogelijk om op de wachtlijst te komen voor deze combinatie. Eerste keuze reu gereserveerd, eerste keuze teef gereserveerd, tweede keuze reu gereserveerd. 4e keuze on hold. U mag altijd vrijblijvend info vragen over deze combinatie. Momenteel nemen we geen gezinnen meer aan op de wachtlijst tot de pups geboren worden of er een zicht is of er een dracht is .
Dracht bevestigd: 

Voor zomer 2020 plannen we ook een nestje met Ea en Eros, die in Nederland woont. Eerste keuze reu besproken, eerste keuze teef in optie, tweede keuze teef in optie, 4e keuze in optie. Kom zeker kennis maken met ons en de honden om te kijken of dit ras ook bij jullie gezin past. 

De dekking heeft plaats gevonden tussen Eros en Ea, we hopen rond 21 augustus pups te mogen verwachten. Wachtlijst voor dit nestje is vol. 

Zomer 2020 plannen we een nestje met Diva. Als alles goed gaat, valt de eerste keuze van reu op Milow die ook in Nederland woont. Als tweede keuze is er Harley, de broer van Ea. Meer info over hem zie je helemaal vanonder op deze pagina. 

Bij deze combi verwachten we zwarte/zwart witte pups met mogelijke tan points. De kans op andere kleuren is redelijk klein.


Eerste keuze reu gereserveerd.

Eerste keuze teef on breeders hold.

Tweede keuze reu/teef gereserveerd. 

Derde keuze reu/teef gereserveerd.Als alles goed gaat, plannen we begin 2021 of zomer 2021 een nest met Ea en Eros. 

Van deze combinatie verwachten we gevlekte pups, wellicht in lichtere kleuren. 

De wachtlijst voor dit nestje is vol. 


Stamboom Ea x Eros


Breeders hold gereserveerd. 

Tweede keuze teef gereserveerd. 

Tweede keuze reu gereserveerd. 

4e keuze on hold.


Dit wordt Ea haar 2e en laatste nestje. 

Toekomstige planning:Lisa x Eros

Diva x Harley - Breeders hold gereserveerd

Eind 2021 of begin 2022 plannen we een nestje met Lisa en normaal Eros (dit staat nog niet vast), Lisa is onze 'derde' generatie dus we kijken alvast met trots uit wat ze ons gaat geven. Dit nestje zal normaal enkel solid pups geven, wellicht in de kleuren zwart, blauw en misschien rood of abrikoos. Dit zullen middelgrote pups worden. 


Stamboom Lisa x Eros


Hier zie je Diva en Harley. We zijn super benieuwd naar deze combinatie en hopen mooie middelgrote pups te mogen verwelkomen. Heb je vragen over deze combi? Of interesse om op de wachtlijst te komen? Contacteer ons dan zeker! Dit nest wordt ten vroegste 2022 gepland. 
cardyhoogmartens@gmail.com

Eerste keuze teef on breeders hold
Eerste keuze reu on hold