Dekreu

Zoekt u een dekreu voor uw geteste teef met stamboom? Kijk dan zeker eens naar onze knappe boys. Meer info kan altijd gevraagd worden alsook de gezondheidstests. 

Deze knappe black tan white reu is Bentley, onze import reu. Bentley is vrij getest op alle erfelijke ziektes en brengt een nieuwere bloedlijn naar BelgiĆ« waardoor wij heel benieuwd zijn naar wat hij doorgeeft aan zijn pups. 

Bentley is een grotere AHT en hierdoor niet geschikt voor kleinere teven. 

Bentley draagt het gevlekte patroon dus kan piebald pups geven, is drager van dilution en draagt de kleur rood (i) en choco. 
Bentley is ongeveer 41 cm hoog maar heel gespierd met een gewicht van 11,9 kg. 


Stamboom

Lucifer is de tweede reu die we graag aan jullie willen voorstellen. Toen we de planning maakte voor Ea haar tweede nest wisten we direct dat Eros de papa moest worden en dat we graag een pup willen aanhouden van deze combinatie. Er werden 4 prachtige reuen geboren en Lucifer was hierbij de uitverkorene. Hij woont bij een gastgezin (samen met enkele prachtige dames) in Tielt en staat ter dekking via ons. Lucifer is een kleine reu dus ideaal voor kleine/middelgrote dames. Net zoals zijn vader is hij drager van DM, maar dat geeft geen problemen voor zijn pups zolang de teef maar vrij is. Hij weegt slechts 5,25 kg. Lucifer is white choco tan van kleur. Hij draagt rood (e), dilution en fawn. 


Stamboom 

Dan is er ook Chubby die wij graag aan jullie laten zien. Deze knappe blue tan white reu is het neefje van Lucifer en in Tielt geboren. Hij zal via de fokker beschikbaar zijn voor passende geteste teven met stamboom. Hij is drager van piebald en choco. Chubby is een middelgrote reu. 

Wijzelf zijn alvast verliefd op deze knapperd sinds zijn geboorte en hopen daarom ook in de toekomst van hem pups te mogen verwachten. Chubby staat pas ter beschikking vanaf 2023 en zijn PL test. 


Stamboom