Planning

Caro Canou's

Amerikaanse haarloze terrier

Toekomstige planning:


We denken reeds na over een 2e nestje met Diva. Ze heeft ons in 2017 maar liefst 7 prachtige pups gegeven, die allemaal super mooi uitgroeien, dus kijken we heel erg uit naar haar volgende pups.

De keuze als papa viel op Harley (broer van Ea), een combi waar we al enkele jaren naar uitkijken. We hebben een 2e reu in gedachten moest deze combi niet werken. .

Dit wordt helaas nog even spannend wachten, want dit nestje wordt ten vroegste eind 2019 gepland.

Eerst mag Diva nog even genieten van haar dochter Lisa.


Het is wel reeds mogelijk om op de wachtlijst te komen voor dit nestje. Heb jij interesse? Contacteer ons en kom kennis maken met ons en de honden om op de wachtlijst te mogen.


Voor 2020-2021 plannen we een tweede nestje met Ea of een eerste nestje met Lisa. We gaan nog even kijken wat de tijd brengt om te zien met welke dame we een nestje plannen. De papa van dit nestje zal Eros zijn, een wit choco reu die in Nederland woont. Hier zie je Diva en Harley, hopelijk de ouders van ons G-litter. We zijn super benieuwd naar deze combinatie en hopen mooie middelgrote pups te mogen verwelkomen. Heb je vragen over deze combi? Of interesse om op de wachtlijst te komen? Contacteer ons dan zeker! 

cardyhoogmartens@gmail.com


Eerste keuze gereserveerd