Puppies

Caro Canou's

Amerikaanse haarloze terrier

Geboren 24-10-2018:

6 prachtige blauwe pups, 5 teefjes en 1 reu. Al deze pups zijn reeds besproken.

In 2018 zullen we een nieuw nestje pups plannen, dit als alles goed gaat met Ea.

Kijk zeker even bij de planning voor meer info.

Volg eventueel ook onze pups en honden via de facebookpage: Caro Canou's amerikaanse haarloze terrier

Heeft u interesse in een toekomstige pups? Neem dan zeker contact op met ons. U vind meer info bij Planning.

Foto's van onze honden en vorige nestjes, vind je op onze fotowebsite: www.imageevent.com/carocanou

Wil je graag meer informatie over onze honden, het ras of onze toekomstige pups, mail dan gerust: cardyhoogmartens@gmail.com

 

 

Hierlangs zie je wat foto's van Dio en Ea, de ouders van ons F-litter.

If you would like more info about our next litter, the parents or the pups: cardyhoogmartens@gmail.com

 

You can see more pictures on this website: http://imageevent.com/carocanou

 

Puppies krijgen een UKC stamboom en zullen het nest verlaten met een leuk puppypakketje! Ze zullen ook het nest ten vroegste verlaten op 8-9 weken, afhankelijk van hun zelfstandigheid. Mama en pups zijn te bezoeken na een afspraakje, de eerste 3 weken zullen ze slechts zeer af en toe bezoek verwachten, daarna kunnen ze de wereld en de nieuwe gezinnen leren kennen! Je kan contact opnemen via mail, we vragen wel dat je een beetje je gezinssituatie uitlegt en liefst eventjes langskomt om de moeder te komen bezoeken voor de pups geboren zijn. We vragen ook een voorschot om op de wachtlijst te komen, dit om de volgorde van keuze te kunnen bepalen voor de pups. Fokkers hebben altijd eerste keuze, dit wegens de weinige bloedlijnen die bestaan. We geven geen vaste plaats op de wachtlijst zonder het gezin persoonlijk gezien te hebben.

Je pup krijgt ook een garantie contract op de geteste erfelijke ziektes en de pup zal natuurlijk ook gechipt, ontwormd en getitterd worden door ons. Mijn eigen honden zijn allemaal getest via MyDogDNA: deze test omvat veel erfelijke ziektes, indien je hier graag meer over wilt weten, mail gerust. Het karakter van een pup komt pas na 6 weken naar boven, daarom dat we pas na deze leeftijd een definitieve keuze van de pup doorgeven, dit om te voorkomen dat de verkeerde pup in het verkeerde gezin terecht komt.

 

Laat je niet vangen door pups zonder stamboom, vaak zijn dit pups van inteelt combinaties. Vraag ook altijd de gezondheidstest van de ouderdieren zodat je pup zeker niet ziek wordt. Een verantwoorde fokker zal je zeker garantie geven op deze ziektes! Deze zijn wettelijk ook verplicht! Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pups van andere fokkers, laat je dus goed informeren alvorens een pup te kopen.