Puppies

Caro Canou's

Amerikaanse haarloze terrier

Diva en Nafte zijn de trotse ouders geworden van maar liefst 7 pups. Foto's vind je al terug bij E-litter. Meer updates volgen snel. Volg eventueel ook onze pups via de facebookpage: Caro Canou's amerikaanse haarloze terrier

Heeft u interesse? Neem dan zeker contact op met ons. Momenteel nog enkele pups beschikbaar.

Foto's van onze honden en vorige nestjes, vind je op onze fotowebsite: www.imageevent.com/carocanou

Wil je graag meer informatie over onze honden, het ras of onze toekomstige pups, mail dan gerust: cardyhoogmartens@gmail.com

 

Hieronder vind u al enkele foto's van de pups.

If you would like more info about our next litter, the parents or the pups: cardyhoogmartens@gmail.com

 

You can see more pictures on this website: http://imageevent.com/carocanou

 

Puppies krijgen een UKC stamboom en zullen het nest verlaten met een leuk puppypakketje! Ze zullen ook het nest ten vroegste verlaten op 8-9 weken, afhankelijk van hun zelfstandigheid. Mama en pups zijn te bezoeken na een afspraakje, de eerste 3 weken zullen ze slechts zeer af en toe bezoek verwachten, daarna kunnen ze de wereld en de nieuwe gezinnen leren kennen! Je kan contact opnemen via mail, we vragen wel dat je een beetje je gezinssituatie uitlegt en liefst eventjes langskomt om de moeder te komen bezoeken voor de pups geboren zijn. We vragen ook een voorschot om op de wachtlijst te komen, dit om de volgorde van keuze te kunnen bepalen voor de pups. Fokkers hebben altijd eerste keuze, dit wegens de weinige bloedlijnen die bestaan. We geven geen vaste plaats op de wachtlijst zonder het gezin persoonlijk gezien te hebben.

Je pup krijgt ook een garantie contract op de geteste erfelijke ziektes en de pup zal natuurlijk ook gechipt, ontwormd en gevaccineerd worden door ons. Mijn eigen honden zijn allemaal getest via MyDogDNA: deze test omvat veel erfelijke ziektes, indien je hier graag meer over wilt weten, mail gerust. Het karakter van een pup komt pas na 6 weken naar boven, daarom dat we pas na deze leeftijd een definitieve keuze van de pup doorgeven, dit om te voorkomen dat de verkeerde pup in het verkeerde gezin terecht komt.

 

Laat je niet vangen door pups zonder stamboom, vaak zijn dit pups van inteelt combinaties. Vraag ook altijd de gezondheidstest van de ouderdieren zodat je pup zeker niet ziek wordt. Een verantwoorde fokker zal je zeker garantie geven op deze ziektes! Deze zijn wettelijk ook verplicht! Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pups van andere fokkers, laat je dus goed informeren alvorens een pup te kopen.